Terug naar

Zuigercompressoren

KAESER ZUIGERCOMPRESSOREN – de robuuste machines voor de voertuigwerkplaats

De stationaire zuigercompressoren van KAESER uit de EUROCOMP-serie worden al jaren met succes gebruikt in de garage sector. U kunt kiezen uit liggende, staande of afzonderlijk opgestelde persluchtketels, zodat aan alle opstellingseisen kan worden voldaan.

Voor EUROCOMP-zuigercompressoren van KAESER geldt: ook de hoofdcomponenten compressorblok en elektrische aandrijfmotor zijn „Made in Germany“ – en uiteraard van de beste productiekwaliteit. Gebruikers profiteren van deze kwaliteit onder andere door een hogere luchtcapaciteit en langere levensduur. EUROCOMP-compressoren zijn ontwikkeld – en gebouwd! – voor jarenlang continu bedrijf onder veeleisende omstandigheden!

 

KAESER-kwaliteitscompressorblok

Dit compressorblok wordt door KAESER KOMPRESSOREN zelf gemaakt van hoogwaardig materiaal. Kort samengevat beschikt u hiermee over een hoog luchtvermogen gecombineerd met een rendabele werkwijze en een lange levensduur.

 

Zeer efficiënte koeling

Met talrijke koelribben, extra koelstiften in de persluchtuitgang en grote ventilatorwaaier zorgt het zeer efficiënte koelsysteem van de Eurocomp-zuigercompressoren ervoor dat de perslucht- en olietemperaturen laag blijven. Dit verhoogt de beschikbaarheid en levensduur.

 

Corrosievrije kleppen

De kleppen van de Eurocomp zijn uitgevoerd met roestvrij stalen klepzittingen en slagbegrenzing. Dit voorkomt grotendeels het ontstaan van kooldeeltjes uit olie, verbetert het sluiten van de uitlaatkleppen en verlengt de levensduur.

 

Made in Germany

Ook de hoofdcomponenten compressorblok en elektrische aandrijfmotor zijn „Made in Germany“ – en uiteraard van de beste productiekwaliteit. KAESER-EUROCOMP-compressoren zijn ontwikkeld – en gebouwd! – voor jarenlang continu bedrijf onder veeleisende omstandigheden!