Terug naar

Vrachtwagen navigatie Garmin

Als u voor uw beroep de weg op moet, kunt u zich verlaten op navigatie die even professioneel is als uzelf: dēzl 770LMT-D, dēzl 570LMT-D en het nieuwe topmodel dēzlCam LMT-D. dēzlCam is ons eerste premium navigatietoestel voor vrachtwagenchauffeurs, met een ingebouwde dashcam die dient als ooggetuige van de bestuurder op de weg6. Alle dēzl modellen beschikken over de functies die beroepschauffeurs op de weg nodig hebben.

Stevige Hardware

Eenvoudig af te lezen aanraakscherm van hoge resolutie met extra luidsprekers voor duidelijk geluid. Beproefde kwaliteit die u van Garmin verwacht.

Aangepaste vrachtwagenroutes1

Voer gewoon de specificaties van uw vrachtwagen en lading in. dēzl zoekt op basis van uw profiel1 in heel Europa de meest geschikte routes en attendeert u op wegomstandigheden op uw route waarmee u rekening dient te houden.

Begeleiding op het scherm

Dit is GPS voor vrachtwagens. Vertrouw op geavanceerde technologie van Garmin om u te helpen bij het navigeren van gecompliceerde verkeersknooppunten en u op de hoogte te houden van de meest recente verkeersomstandigheden. Snel en eenvoudig zoeken naar nuttige punten langs de route die van belang zijn voor professionele chauffeurs.