Terug naar

Schroefcompressoren

KAESER schroefcompressoren overtuigen door hun rendabiliteit en betrouwbaarheid.

Dankzij de automatische naspaninrichting blijft het overbrengingsrendement van de V-riemaandrijving bij KAESER-schroefcompressoren constant goed tijdens de totale gebruiksduur. Dit reduceert tegelijk de onderhoudskosten. Bij de SX-serie gebruiken wij een platte riem, die geen naspanning nodig heeft.

 

Sigma profil    Energie besparen met het KAESER SIGMA PROFIEL

Elk KAESER-schroefcompressorblok beschikt over rotoren met het energiebesparende SIGMA PROFIEL. De nauwgezette fabricage en afgestelde, uiterst precieze wentellagers waarborgen een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid.

Sigma control    Compressorsturing SIGMA CONTROL 2

De bedieningsunit is uitgerust met een overzichtelijk display en robuuste toetsen. Alle relevante informatie is in één oogopslag te zien. De heldere menustructuur in combinatie met 30 talen, waaruit men kan kiezen, onderstreept de eenvoudige bediening.

Filter    Koelluchtfiltermatten

De koellucht die vanuit de omgeving wordt aangezogen, is vervuild. Zeer effectieve koelluchtfiltermatten voorkomen dat de koeler voortijdig vuil wordt.

Seperation system    Geoptimaliseerd afscheidingssysteem

De combinatie van een stromingsgeoptimaliseerde voorafscheiding en speciale afscheiderpatronen resulteert in een zeer laag restvloeistofgehalte van minder dan 2 mg/m³ in de perslucht. Het afscheidingssysteem vergt uiterst weinig onderhoud.