Terug naar

Mobiele compressoren

Bouwcompressoren met volumestroom 1,2 tot 34,0 m³/min

De hoeksteen voor de uitstekende prestaties van deze compressoren is het energiezuinige Kaeser-schroefcompressorblok met SIGMA PROFIEL dat bij lage toerentallen draait. Er zijn geen overbrengingsverliezen dankzij de directe aandrijving, d.w.z. dankzij zijn rechtstreekse koppeling aan de watergekoelde dieselmotor van Kubota. 
Gescheiden luchtfilters voor motor en compressor: de luchtfilters zijn afgestemd op het luchtverbruik van dat moment en zorgen zo voor het betrouwbaar functioneren van de installatie.

Bij debieten van 2 tot 5,6 m³/min krijgen deze MOBILAIR-bouwcompressoren niet zo snel "koude voeten". De gepatenteerde KAESER-antivriesregeling stemt de bedrijfstemperatuur van de installatie automatisch af op de omgevingstemperatuur. Deze beschermt, samen met de optionele olienevelaar, het persluchtgereedschap tegen bevriezen en verhoogt de beschikbaarheid en de levensduur ervan.

De moderne, dubbelwandige geluiddempende kap van deze mobiele installaties bestaat uit rotatiegesinterd polyethyleen. De kap is corrosievrij, krasbestendig en waardevast. De modellen M 20, M 27, M 31, M 43 en M 50 zijn leverbaar met een PE- of metalen kap.